• Ви знаходитесь тут:

  • ГОЛОВНА
  • НОВИНИ
  • МІСЬКИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ВЧИТЕЛІВ ГЕОГРАФІЇ

МІСЬКИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ВЧИТЕЛІВ ГЕОГРАФІЇ

2015-12-09

/Files/images/IMG_3726.JPG Відкритий урок з географії у 7А класі провела учитель вищої категорії, старший учитель Остапенко Галина Сергіївна
9 грудня 2015 року у Фастівській ЗОШ І-ІІІ ст. №10 пройшов семінар-практикум для вчителів географії міста по темі: "Застосування гуманно-особистісних технологій на етапах вдосконалення і контролю знань при вивченні географії".

/Files/images/IMG_3723.JPGНа семінарі були присутні представники всіх навчальних закладів міста та методист ММК Єзан І.С.

Вчитель географії Остапенко Галина Сергіївна провела відкритий урок у 7А класі по темі "Природні зони Південної Америки". В ході уроку учні представляли свої випереджувальні завдання і демонстрували яскраві презентації. По завершенню вчителем був проведений майстер-клас по проблемі “Застосування ситуацій успіху на етапах вдосконалення і контролю знань при вивченні географії у відповідності до вимог сучасного особистісно зорієнтованого уроку ”./Files/images/IMG_3728.JPG/Files/images/IMG_3725.JPG

Значне місце на семінарі було приділено ідеям гуманно-особистісної педагогіки Ш.Амонашвілі, які успішно втілює Галина Сергіївна Остапенко на своїх уроках.

Кiлькiсть переглядiв: 145