• Ви знаходитесь тут:

  • ГОЛОВНА
  • НОВИНИ
  • ПЕДАГОГІЧНА РАДА ПО ГОТОВНОСТІ КОЛЕКТИВУ ДО ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

ПЕДАГОГІЧНА РАДА ПО ГОТОВНОСТІ КОЛЕКТИВУ ДО ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

2015-11-23

/Files/images/IMG_3659.JPG Заступником директора з НВР, практичним психологом Костецькою Н.М. було висвітлено теоретичне питання інноваційної діяльності та проведено практичне заняття з самодіагностикою готовності вчителя до інноваційної діяльності.

Нещодавно в школі пройшло засідання педагогічної ради по темі: "Готовність педагогічного колективу до інноваційної діяльності на гуманістичній основі як складової професійної компетентності вчителя".

/Files/images/IMG_3662.JPG/Files/images/IMG_3666.JPG

Про систему підготовки до проведення інноваційного уроку в умовах діяльності опорного закладу поділилася вчитель початкових класів Моравська Л.В.

/Files/images/IMG_3669.JPGМацкевич Лариса Степанівна, учитель зарубіжної літератури, висвітлила проблему 1. Формування професійної компетентності вчителя філологічних дисциплін в умовах діяльності опорного закладу по впровадженню принципів Гуманної Педагогіки/Files/images/IMG_3670.JPGЗ досвіду роботи по проблемі формування гуманістичного світогляду школяра на уроках природничого циклу поділилася вчитель біології Биченко Галина Миколаївна/Files/images/IMG_3665.JPGПедагоги проводять самодіагностику готовності до інноваційної діяльності в умовах діяльності опорного закладу.

Кiлькiсть переглядiв: 117