• Ви знаходитесь тут:

  • ГОЛОВНА
  • НОВИНИ
  • МІСЬКИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ

МІСЬКИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ

2015-10-29

/Files/images/IMG_3296.JPG
29 жовтня 2015 року у Фастівськійі ЗОШ І-ІІІ ст. № 10 для працівників психологічної служби відбувся семінар-практикум «Екопсихологічна фасилітація в актуалізації життєвих ресурсів особистості».
У заході взяли участь 18 осіб: практичні психологи загальноосвітніх шкіл, ДНЗ, психолог ФЦПТО, соціальний педагог дитячого будинку.
Костецька Ніла Миколаївна, практичний психолог ЗОШ І-ІІІ ст. № 10, розкрила перед учасниками можливості екопсихологічної фасилітації як методу короткострокового консультування, психологічної допомоги та самодопомоги. На семінарі відбулася презентація основних положень методу, психологи розглянули педагогічну фасилітацію, її вплив на актуалізацію життєвих цінностей особистості педагога і учня.
Костецька Н. М. провела з психологами тренінгове заняття на актуалізацію та відновлення життєвих ресурсів особистості. /Files/images/IMG_3303.JPG/Files/images/IMG_3299.JPGПрактичний психолог ЗОШ І-ІІІ ст. №10 розкриває основні положення екофасилітації/Files/images/IMG_3319.JPG/Files/images/IMG_3329.JPGВправа "Вимикач"/Files/images/IMG_3325.JPGРобота в групах
Кiлькiсть переглядiв: 94