ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ В ШКОЛІ

2016-04-20

/Files/images/tsz/IMG_4145.JPG

20 квітня 2016 року у Фастівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 10 пройшов День Цивільного Захисту. Протягом дня було сплановано і проведено багато заходів, які допомагали навчати школярів діяти зібрано і рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

Учні та педагогічний колектив школи удосконалювали свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя.

Розпочався День ЦЗ єдиним уроком у всіх класах школи: від 1 до 11, під час яких у цікавій та змістовній формі класні керівники розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки, про правила поведінки на водоймах.

/Files/images/tsz/IMG_4136.JPG/Files/images/tsz/IMG_4127.JPG

Учитель Захисту Вітчизни (з основ медичних знань) Гончарова Т.І. провела змагання серед старшокласниць «Основи поведінки учнів у надзвичайних ситуаціях та првила надання першої домедичної допомоги».

Протягом дня учні мали змогу переглянути навчальні презентації, мультфільми та фільми, виставки плакатів, стіннівок, малюнків; практично ознайомитися із засобами захисту органів дихання та шкіри.

Також було проведено навчальну евакуацію всього учнівського, педагогічного й технічного персоналу школи та підведено підсумок Дня./Files/images/tsz/IMG_4129.JPG/Files/images/tsz/IMG_4130.JPG/Files/images/tsz/IMG_4131.JPG/Files/images/tsz/IMG_4132.JPG/Files/images/tsz/IMG_4134.JPG/Files/images/tsz/IMG_4144.JPG/Files/images/tsz/IMG_4147.JPG/Files/images/IMG_4148.JPG

Цень пройшов швидко і цікаво Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.

Кiлькiсть переглядiв: 120