• Ви знаходитесь тут:

  • ГОЛОВНА
  • НОВИНИ
  • СЕМІНАР "МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ГУМАННОЇ ПЕДАГОГІКИ". ДЕНЬ ДРУГИЙ

СЕМІНАР "МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ГУМАННОЇ ПЕДАГОГІКИ". ДЕНЬ ДРУГИЙ

2016-04-05

/Files/images/gumanna_pedagogka/Копия IMG_4105.jpg Учасники семінару "Методологічні основи гуманної педагогіки"

5 квітня 2016 року у Фастівській ЗОШ І-ІІІ ст. №10 завершив свою роботу дводенний семінар "Методологічні основи гуманної педагогіки" за участю Станіслава Леонідовича Крука, президента Всеукраїнської культурно-освітньої асоціації Гуманної Педагогіки, кандидата педагогічних наук, доцента, директора Центру інноваційної педагогіки та психології Хмельницького національного університету, Лауреата премії ім.Богдана Хмельницького, Лицаря Гуманної Педагогіки.

/Files/images/gumanna_pedagogka/Копия IMG_4100.jpg

Основним питанням до розгляду було висвітлення основної мети освіти Школи Життя Ш.Амонашвілі. Значного досвіду набули педагоги з "облагородження душі та серця дитини". На семінарі також проходило обговорення доцільності та шляхів реалізації ідей гуманної педагогіки. Станіслав Леонідович Крук зупинився на такому важливому аспекті діяльності як натхнення та спрямування педагога на творче сподвижництво. Саме це і є основою Кодексу честі та служіння учителя у справі виховання дитини.

/Files/images/gumanna_pedagogka/IMG_4102.jpg

В цілому семінар справив незабутні враження і учасники зібрання намітили основні стратегічні напрямки подальшої співпраці з партнерами.

По завершенню семінару адміністрації школи були надані рекомендації з оформлення документації по приєднанню школи до проведення дослідно-експериментальної роботи «Психолого-педагогічне забезпечення особистісно орієнтованої освіти на засадах гуманної педагогіки в загальноосвітньому навчальному закладі»./Files/images/gumanna_pedagogka/IMG_4103.jpg

Цього ж дня відбулася зустріч з міським головою Михайлом Нетяжуком, на якій були присутні виконуюча обов'язки начальника управління освіти Єриш Н.Л., наш гість, автор семінару Крук С.Л., директор школи Чіпко Л.Д. та керівник Фастівського міського центру Всеукраїнської культурно-освітньої асоціації Гуманної Педагогіки, завідуюча дитячим садочком №11 "Дзвіночок" Назаренко Юлія Павлівна. Учасники зустрічі обговорили умови ефективної роботи опорного закладу з упровадження гуманно-особистісної технології на базі ЗОШ № 10.

Дякуємо всім небайдужим, хто долучився до нашої спільної діяльності по вихованню гуманної особистості сучасного школяра!!!

Кiлькiсть переглядiв: 107