ДЕНЬ СОНЦЯ І ДОБРА

2016-05-26

/Files/images/_DSC1420.JPG

Єдиним уроком Доброти розпочався незвичайний навчальний день 26 травня 2016 р. у Фастівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 10. Саме в цей день школа відзначала День Сонця і Добра.

В програмі святкування також проходили різноманітні конкурси, флешмоби, персональні фото виставки учнів, конкурси малюнку на асфальті.

Важливим атрибутом Дня в одязі, в аксесуарах, у фото був жовтий колір як символ тепла, радості, поваги, віри в краще майбутнє.

Незабутні враження отримали учні 4-А класу від уроку по темі "Відчуй мелодію добра в творчості Марії Примаченко", який провела одна з найкращих педагогів початкової школи Закревська Лариса Миколаївна. В ході уроку учні відчули себе справжніми майстрами і творили свої шедеври з солоного тіста, розфарбовуючи його в стилі відомої майстрині.

«Лише серце добре бачить. Найголовнішого не побачиш очима». Саме ці мудрі слова Антуана де Сент-Екзюпері з «Маленького принцу" стали лейтмотивом уроку, що проходив на паралелі 7 класів (класні керівники Горова Марина Володимирівна, Феофанова Світлана Петрівна). /Files/images/dobrota/IMG_4235.jpg/Files/images/dobrota/IMG_4236.jpg/Files/images/dobrota/IMG_4240.jpg/Files/images/dobrota/IMG_4248.jpg/Files/images/dobrota/IMG_4245.jpg

На уроці учні запалили символічного фонарика як символа просвітника добра, розкрили справжнє серце Доброти, а також представляли Золоті розписи мудрих порад.

Далі буде,,,,

Кiлькiсть переглядiв: 251