ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ І ПРИМИРЕННЯ

2016-05-05

/Files/images/den_peremogi/DSC_0525.JPG

Нелегке наше сьогодення не може заступити радості приходу весни, а разом з нею і Дня пам’яті й примирення, важливої дати для нас, українців, і для всієї Європи та Дня Перемоги, коли під час ІІ світової війни капітулювала нацистська Німеччина.

Саме цим пам’ятним датам була присвячена урочиста лінійка, що проходила у Фастівській ЗОШ І-ІІІ ст. №10. /Files/images/den_peremogi/DSC_0492.JPG

На святі були присутні ветерани війни, яких нажаль залишилося в живих дедалі менше. Серед них Устименко Михайло Олексійович та Блощаневич Святослав Миколайович. Також були присутні члени міської ради інвалідів і учасників війни, ветеранської організації Перепелиця Олексій Павлович і Каленський Володимир Станіславович./Files/images/den_peremogi/IMG_4180.jpg/Files/images/den_peremogi/DSC_0507.JPG

Мільйонам людей назавжди врізались в пам'ять важкі дні ІІ світової війни. І День Перемоги залишиться для нас завжди затьмареним гіркотою втрат і осяяний сонцем Перемоги. У довічному боргу сучасне покоління перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через горнило битв і дожити до цього світлого дня..

На святі учні читали ветеранам вірші, співали фронтових пісень та вшанували усіх загиблих хвилиною мовчання. Ветерани зі словами напуття звернулися до сучасної молоді із закликом бути справжніми патріотами, любити свою Батьківщину і своїми знаннями примножувати її багатства.

/Files/images/den_peremogi/DSC_0523.JPG/Files/images/den_peremogi/DSC_0534.JPG

/Files/images/den_peremogi/DSC_0517.JPG

А кращі учні школи Кушнір Таїсія та Токарєв Ярослав поклали квіти до могили Невідомого Солдата.

Дякуємо організаторам: учителю зарубіжної літератури, класному керівнику 10-А класу Мацкевич Ларисі Степанівні, учителям англійської мови, класним керівникам 9-А і 9-Б класів Висоцькій Юлії Олегівні, Тищук Ірині Олександрівні за таке чудове і незабутнє свято.

Кiлькiсть переглядiв: 116